HLEDÁME UČITELE ČEŠTINY

By | 12.4.2022
logo_380x160.jpg
Často a rádi vítáme na našich akcích studenty z pražské jazykové školy Czech Prestige. O to více nám bylo líto, když z důvodu nemoci je ředitel školy doktor Zdeněk Okůnek omlouval z účasti na regionálním kole ARS POETICA – Puškinův památník, které se konalo 11. dubna 2022 ve Slovenském domě. Při rozhovoru si postěžoval, že velmi nutně potřebuje pro ukrajinské studenty a další cizince z rusky hovořících zemí učitele/ky českého jazyka.
Uveřejňujeme jeho nabídku:
Czech Prestige – jazyková škola Natálie Gorbaněvské, jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s.r.o. hledá učitele/ku českého jazyka pro studenty, cizince z rusky hovořících zemí.
Náplň práce – výuka češtiny pro cizince z rusky hovořících zemí. Studenti jsou převážně bez jazykové znalosti ČJ nebo se znalostí max. do úrovně A1. Po ukončení jazykového kurzu dosahují úrovně B1 nebo B2. Studenti jsou většinou motivovaní a ve věku 17-22 let.
Požadavky: kvalitní učitel se schopností namotivovat a pracovat se studenty.
Výhodou: zkušenosti s podobnou prací, znalost ruského jazyka.
Osobní vlastnosti: aktivní přístup k práci, zodpovědnost, pečlivost, ochota učit se.
V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte: director@сzechprestige.cz.
studenti_W.jpg
Posluchači Czech Prestige ve Slovenském domě
na křtu zpěvníku Pesni Čechoslovakii

One thought on “HLEDÁME UČITELE ČEŠTINY

  1. nicholase

    Soukromá půjčka ihned Jsme jediní v ČR, kdo Vám pomůže s půjčkami, exekucemi, insolvencemi, směnkami. Máme bezkonkurenční podmínky, kde jsou naše služby dlouhodobě vyhledávány pro svou dostupnost a solidnost. Pomůžeme: zaměstnancům, nezaměstnaným, OSVČ i začátečníkům, důchodcům, školkám, sociálním pracovníkům, orgánům činným v trestním řízení. Nabízíme individuální přístup ke klientům. Hledáte mezi 50 000 Kč a 2 400 000 Kč pro osoby starší 18 let? Proto nás okamžitě kontaktujte a my se na to podíváme. Jasná smlouva – jasné podmínky. Nezasahujeme, ale řešíme. Normální doba zpracování je pouze 60 minut. Na trhu působíme již 10 let. Za tuto dobu jsme oslovili tisíce zákazníků a ti se nám rádi hromadně. Nabízíme záruku, spolehlivost, rychlost. Jak to udělat? Kontaktujte svého poradce, který se o vše bez prodlení postará. SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK I NEJLEPŠÍ REKLAMA. . Pro každého máme řešení. Pro více informací mě kontaktujte: nicholasloanfunds@gmail.com

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *